Coach Ralph

Ralph is de oprichter en zaakvoerder van My Personal Coach. Coach Ralph studeerde in 1997 af aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde een Master in Lichamelijke Opvoeding. Nadien specialiseerde hij zich aan de Vrije Universteit Brussel in de richting Fitheid en Gezondheidsleer. Later, in 2003 behaalde hij het diploma van Ergonoom aan de Universiteit van Antwerpen. Daarnaast schoolt hij zich nog steeds bij in de domeinen van trainingsleer, voeding en personal training.

 

Ralph begon met personal training in 2003 en heeft dus al een jarenlange ervaring in personal training. Hij is zeer bedreven in Start 2 Run en andere loopprogramma's. Verder gaat hij heel creatief om met krachtoefeningen, bodyshaping en core training. Hij heeft zich ook verdiept in bepaalde voedingsprogramma's en is steeds op zoek naar boeiende en uitdagende oefenstof.

 

In zijn vrije tijd vind je Ralph wel eens op de MTB of bindt hij de loopschoenen aan. 's Winters staat hij graag op de latten in de sneeuw, in de zomer leeft hij zich wel eens uit op zijn surfplank.

 

Je kan Ralph bereiken via ralph@my-personal-coach.be.

Coach Ralph

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x