Personal Coaching

Wat is een personal coach?

Een personal coach? Is dat niet alleen voor de "sterren"? Nee hoor, iedereen kan zich laten bijstaan door een coach. 

Je coach werkt samen met jou aan je persoonlijke doelstellingen. Iedereen is verschillend en evolueert op zijn eigen snelheid. Je trainer kan perfect op jouw noden inspelen.

Een personal coach kan je bijstaan bij het werken aan je conditie of in het fitnesscentrum. Wil je werken aan je gewicht of uithouding? Is krachttraining jouw doel? Misschien weet je niet hoe je moet beginnen aan je conditieopbouw of mis je net dat tikkeltje motivatie om er zelf aan te beginnen...

Jouw coach zet jou op pad om je gezonde doelstellingen te bereiken!

 
 

Wat doet een personal coach?

Hoe een personal coach werkt is nogal moeilijk uit te leggen in enkele lijnen. Aangezien een individuele aanpak nagestreefd wordt, is een algemeen antwoord niet eenvoudig.

Als je beslist om met je eigen trainer te gaan werken, probeer je minimaal éénmaal per week samen te sporten. De inhoud verschilt van persoon tot persoon.

Vaak bestaat zo'n sessie uit een deel uithoudingstraining (bv. lopen, fietsen, zwemmen) aangevuld met krachtoefeningen (bv. core training, buikspieroefeningen, BBB). Waar de trainingen doorgaan, beslis je zelf. Vaak is het gewoon bij jou thuis. Overal is wel een park of een bos in de buurt. Ook voor krachtoefeningen heb je niet altijd gesofisticeerde apparatuur nodig. Met een matje, halters, dynabands of kettlebells kan je al heel veel bereiken. Daarnaast is het mogelijk om af te spreken in onze praktijk.

Of wil je graag deelnemen aan een loopwedstrijd zoals bv. de 10 miles, maar je weet niet hoe beginnen? Zou je je graag voorbereiden voor een (kwart) triathlon? Zou je graag beter leren zwemmen? Of wil je graag een privé spinning les? Contacteer ons, wij helpen je op pad!

Verder kan je bij My Personal Coach ook terecht voor revalidatie na (sport)blessures om je zo snel mogelijk terug op de been te krijgen.

Samen op weg naar een fittere levensstijl!

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Your partner in personal coaching

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x