Formules en prijzen

Met My Personal Coach proberen we steeds zo persoonlijk en op maat mogelijk te werken. Hierdoor is het vaak moeilijk om exacte prijzen te afficheren. Onderaan vind je onze richtprijzen waardoor je een beeld krijgt van wat je kan verwachten. 

Personal Coaching 

Personal coaching aan huis of op een locatie bepaald door de klant. Richtprijs voor de regio Leuven: €68 met een minimum van 10 sessies (duur sessie ongeveer een uur).

Personal Coaching @ praktijk

Personal coaching in onze praktijk in Leuven. Richtprijs:€57/sessie met een minimum van 5 sessies (duur sessie ongeveer 1u).

Dirty Thirty

30 minuten volgas gaan met een mix van kracht en cardio, vaak opgepompt met een goeie beat, in onze praktijk in Leuven. HIIT en core training aan 120%. Richtprijs: €32 (minimum van 5 sessies)

Pilates (mat)

Gedurende 45 minuten werken aan je core en houding onder leiding van een ervaren Pilatescoach in onze praktijk. Richtprijs: €50 (ook mogelijk op locatie aan prijs van Personal Coaching). De lessen Pilates kunnen ook in small groep training aangeboden worden voor max 3 personen.

Stretch & Roll

Ontspannende lenigheidsessies van 20' tot 30' (vanaf €30)

Online coaching

Een ervaren coach die je online gidst op weg naar je doelen. Van de opmaak en ondersteuning van trainingsschema's tot Live coaching via online streaming (vanaf €79/maand).

 

Zit je zelf met een sportieve of gezonde doelstelling en wil je graag een exacte prijs, neem dan zeker contact op zodat we je gedetailleerd kunnen antwoorden.

Aanvragen voor bedrijven zijn steeds op maat.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x